Escalfa motors el Campionat de Catalunya de Seleccions Provincials

La Federació Catalana de Voleibol es prepara per dur a terme, un any més, el Campionat de Catalunya de Seleccions Provincials. Quan falten només dos mesos per la celebració de l’esdeveniment, que reunirà a joves d’arreu de Catalunya en categoria infantil, cadet i juvenil, els seleccionadors perfilen els equips que participaran en el torneig amb noves convocatòries.

A diverses localitats catalanes va celebrar-se, el passat diumenge, un nou entrenament amb jugadors de diferents clubs, separats per zones, tal com passarà en el campionat. El Campionat Provincial de Voleibol és una activitat emmarcada dins el pla de desenvolupament del nostre esport a les províncies, amb l’objectiu de la FCVb d’expandir-se, difondre i promocionar el voleibol arreu del territori.

Amb aquesta fórmula, entra dins el calendari d’activitats de la FCVb una activitat existent dècades enrere i que permet visualitzar i donar entitat a les diferents divisions territorials, i detectar també, on és necessari remarcar el treball de promoció per enfortir la creació de nous clubs.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt