Cinema, Esport i Diversió al BCN Sports Film Festival

Barcelona es prepara, un any mes, per rebre un esdeveniment que fusiona la passió per l’esport i l’art cinematogràfic. Del 19 al 27 de febrer arriba la 14ena edició del Festival Internacional de Cinema i Televisió Esportiva de Barcelona, de la mà de la Fundació Barcelona Olímpica i el suport de l’Ajuntament de Barcelona. Els esdeveniments i sessions presencials es repartiran en fins a onze seus diferents, i tot i que l’entrada és gratuïta, l’aforament és limitat i cal reservar entrades.

El BCN Sports Film Festival tindrà esdeveniments i sessions presencials que es podran gaudir a enclavaments representatius de l’esport com són el Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch, INEFC Barcelona, el RCTB, la Fundació Barcelona Capital Nàutica, l’Ateneu Sant Just Desvern, l’EUSES i el COE; però també als Cinemes Girona, l’Institut Français de Barcelona i als centres cívics de El Sortidor, de les Cotxeres de Sants, del Bon Pastor. D’altra banda, totes les sessions seran virtuals estaran actives a través de la plataforma FESTHOME.

Una vegada més, el BCN Sports Film 2024 ha atret l’atenció global del públic amb la participació de més de 3500 produccions de 87 països diferents. S’han classificat 763 i han arribat a la selecció oficial un total de 81 produccions de 27 països diferents, que formaran part de la graella final.

Aquestes produccions, que sumen un total de 26 hores, oferiran una experiència única per als amants del cinema i l’esport. De totes elles, el jurat de selecció ha votat a 35 produccions perquè siguin possibles candidates de la fase final de premiació.

Aquet esdeveniment forma part del ‘World FICTS Chanllenge’, un circuit mundial que se celebra anualment a 21 ciutats dels 5 continents, sent aquesta la seva 41ena edició, organitzada per la Féderation Internationale Cinéma et Télévision Sportifs, entitat reconeguda pel Comitè Olímpic Internacional. El festival honrarà a les produccions més destacades amb diferents premis, incloent-hi la cobejada Àmfora Ciutat de Barcelona a la millor pel·lícula, dotat amb 1000 €, i altres reconeixements a la ficció, documental, animació, esports d’aventura, entre altres.

 RESERVA ENTRADES I MÉS INFO

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt