El CV SPSP cedeix davant l’UD Ibiza i suma la primera derrota a Superlliga Masculina 2

Foto: Marcos Fierro

La jornada inaugural de la segona volta de la Superlliga Masculina 2 tenia preparat un plat fort: primer contra segon. Després de jugar ambdós conjunts la Copa Príncipe, el líder invicte, el CV Sant Pere i Sant Pau, i el segon classificat, l’UD Ibiza, es trobaven les cares per dictaminar quin camí anava a prendre la taula classificatòria de la lliga regular. El matx va finalitzar amb victòria local per 3-0 (25-16/25-16/25-16).

La pista de l’UD Ibiza figurava una visita complicada, i més després de les dues derrotes consecutives a la fase de grups de la Copa Príncipe, una competició amb la qual el club tarragoní tenia posada una gran motivació. Vlado Stevovski no va poder comptar amb dos jugadors cabdals, Elio Carrodeguas, lesionat de l’espatlla, i el col·locador Carlos Mora, director de joc del conjunt vermell.

Un cúmul d’errors, sumat a l’efectivitat atacant del conjunt local, va propiciar que tots els parcials fossin guanyats amb solvència per l’UD Ibiza. Més del 70% dels punts de l’equip guanyador van arribar des de la posició de punta, mentre que, un 23% van procedir dels centrals del conjunt blau. Leo Plaza, amb un 54% d’eficàcia en les col·locacions, ha estat nomenat en l’equip ideal de la jornada de la Superlliga 2.

Per tal de revertir la situació negativa, el conjunt tarragoní ha tancat files i ja es prepara en el duel d’aquest cap de setmana, on rebran al cuer de la competició, el CV Cisneros Alter canari. Malgrat i la derrota, el CV SPSP es manté una jornada més com a líder del Grup C de SM2, amb només un punt d’avantatge sobre el seu immediat perseguidor, l’UD Ibiza.

Foto: Marcos Fierro

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt