Presentació d’equips del CV Sant Pere Pescador

Aprofitant l’aturada nadalenca, el passat 22 de desembre, l’entitat de vòlei del CV Sant Pere Pescador va presentar els seus 17 equips d’aquesta temporada davant famílies, amics i simpatitzants del club. Enguany, l’equip de l’Alt Empordà ha batut el rècord jugadors en una sola temporada, comptabilitzant pràcticament 200 esportistes entre totes les categories on competeixen.

Des de la seva creació la temporada 2009-2010, el conjunt alt empordanenc ha anat creixent temporada rere temporada. Per aquelles dates, el club disposava de quatre equips federats, xifra que s’ha triplicat en la present temporada. Dels 13 equips amb els quals competeix sota el paraigua de la Federació Catalana de Voleibol, vuit en són femenins, dos masculins i tres mixtes. En destaquen els tres alevins, que competeixen a la lliga federada que hi ha a Girona, dissenyada especialment pels clubs de la zona.

El club vol agrair el suport de l’ens federatiu, així com els col·laboradors amb els quals treballa, sense qui ‘no podríem haver assolit tenir un nombre tan elevat de jugadors com tenim en aquest curs’. L’acte va finalitzar amb la tradicional fotografia de família, on van arreplegar-se els esportistes, juntament amb el ‘staff’ de l’entitat.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt