El CV Arenys reprèn la Primera Divisió Nacional Masculina amb un duel pel liderat

Després de pràcticament un mes d’aturada,  el Club Voleibol Arenys torna a la competició, amb la disputa de la primera jornada de 2024 del Grup B de la Primera Divisió Nacional Masculina, de la qual n’és el líder. L’encontre, que tindrà lloc aquest mateix dissabte al Pavelló Fondo de les Creus d’Arenys, enfrontarà l’equip verd-i-negre amb el segon classificat, el Viatges Llevant CV Manacor.

De les 10 jornades disputades des de l’inici de la competició, el conjunt maresmenc ha aconseguit sumar els 3 punts en nou partits, i quedant-se a zero en només un encontre. La sòlida defensa del CV Arenys els ha portat a ser l’equip amb menys sets en contra, amb un total de 7.

Enfront tindran un CV Manacor que buscarà sumar els 3 punts per tal d’avançar-los a la classificació general i aconseguir el liderat, on només els separen dos punts. Ben a l’aguait també es troba el Víkings Vòlei Prat, tercer classificat amb 22 punts, que espera una ensopegada dels balears, a qui varen superar en l’últim partit de 2023, per assaltar la segona posició a la lliga.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt