Els representants catalans al WEVZA Sots-20 queden fora de la lluita per les medalles

La selecció espanyola masculina sots-20, que té dos jugadors catalans dins el grup convocat, no ha pogut classificar-se per a les semifinals del WEVZA de la seva categoria, celebrat a Alemanya des del dia 9 de gener. El combinat dirigit per Ricardo Maldonado havia d’aconseguir la victòria davant la selecció de Suïssa si volia aspirar a medalla.

Carlos Montero, jugador del CNS Vòlei i format al FS Castellar; i Aleix Tarrazo, jugador del CV Sant Martí que ha passat per la concentració permanent de Palència, són els dos catalans que representaven Catalunya en l’últim dels campionats WEVZA celebrats a principis de 2024.

Amb una victòria per 3-2 davant els Països Baixos en el partit inaugural, el conjunt espanyol arrencava amb esperança el torneig on es donaven cita les millors seleccions europees de la categoria. En el segon encontre, jugat ahir davant la selecció francesa, Espanya va cedir per 3-1, veient-se obligada a aconseguir la victòria davant Suïssa per assegurar el seu passi a les rondes finals.

En l’últim i definitiu partit, la selecció espanyola ha cedit per 1-3 davant el combinat suís, quedant-se així fora de la lluita pel podi. La classificació final del WEVZA Sots-20 es durà a terme entre divendres i dissabte, abans d’encarar el retorn a casa dels nostres representants catalans.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt