Els Blume del CV Teruel busquen ser a una semifinal europea per primer cop

Un equip de Superlliga Masculina d’on formen part fins a 3 catalans buscarà avui acostar-se una mica més, a fer història. El Club Voleibol Teruel, on militen els catalans i ex-Blume Isaac Valiño, Aharon Gámiz i Xavier Fresquet, s’enfronten avui en el pavelló de Los Planos a l’Akaa Voley finès en l’anada dels quarts de final de la CEV Challenge Cup.

La cita pel club aragonès és històrica. Es troben a només dos encontres d’aconseguir, per primer cop en la història del club, el passi a una semifinal europea. En una campanya plena d’alts i baixos, el conjunt dirigit per Máximo Torcello es troba actualment a la meitat de la taula de la Superlliga Masculina i s’ha imposat en 3 dels 4 partits que ha jugat fins ara a la competició europea.

El català Aharon Gámiz, capità i un dels líders del conjunt de Terol, s’ha convertit en el metrònom del CV Teruel, aportant passió i temprança a parts iguals durant els encontres de l’entitat taronja. Amb més de 170 partits a la seva esquena vestint la samarreta del CV Teruel, Gámiz s’ha convertit en el cinquè jugador de l’entitat amb més partits jugats.

L’encontre de tornada tindrà lloc la propera setmana a Finlàndia, on l’equip de Terol buscarà tancar d’una vegada per totes l’eliminatòria al seu favor. Tant els catalans de l’equip com la resta de la plantilla desitgen, amb totes les seves forces, arribar el més lluny possible en aquesta competició per tal d’aixecar un títol que col·locaria a aquest grup en els llibres d’història de l’entitat.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt