El CV Sant Adrià celebra el seu 15è Aniversari

El club de Sant Adrià de Besòs suma 18 equips amb branca femenina i masculina, i més de 200 jugadores i jugadors

El Club Voleibol Sant Adrià ha arribat aquesta temporada als 15 anys de vida. Amb un total de 18 equips, conjunts en totes les categories i fins a 11 entrenadors i entrenadores, el CV Sant Adrià és un dels clubs catalans que es suma al treball amb projecció i futur a nivell català. Tots ells van ser presentats a la jornada anual de presentació d’equips que va tenir lloc el passat 23 de desembre.

 “Actualment, ens trobem en un moment molt dolç i alhora important, tant a nivell social com esportiu. Som en una fase de transformar el gran creixement quantitatiu que hem aconseguit en un creixement qualitatiu, que ens permeti posicionar millor els equips i formar cada vegada més jugadors/es amb alta projecció”, exposa la presidenta del Club, Noelia García.

Fer partícips del projecte a les famílies, ciutadania, teixit social i empresarial de tot arreu és una altra de la filosofia que vol consolidar i fer créixer el club, tant a nivell intern com també a nivell de ciutat. “Les graderies cada cap de setmana, els resultats i el creixement en xarxes socials ens indiquen que anem per molt bon camí”, afegeix García. “La temporada de la pandèmia i la següent van ser les de l’expansió del club, en un context complicat i amb molta incertesa el creixement va ser exponencial i el club es va convertir en un referent socioesportiu per a la ciutat i indrets propers”.

Sota la direcció esportiva d’Àlex Pérez, “el pas següent al projecte esportiu lila és el de sumar nous ascensos en categories de base i la creació de l’Escola de Vòlei que aglutini els equips benjamins, alevins i infantils per a una millor organització i, en paral·lel, expandir-nos a escoles i instituts creant equips que ens permetin arribar a implementar una lliga escolar interna”, assegura el director tècnic del Club.

Fotografies: Sandra Díaz

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt