Representants catalans preparats per començar els WEVZA d’aquest gener

Wevza sots-18 2024

Comença un nou any amb força pels nostres jugadors que formen part de la selecció espanyola. Des d’avui es disputen diverses categories del WEVZA, on es compta amb representació catalana en totes i cadascuna d’elles.

A partir d’aquest matí tindrà lloc a Ragusa (Itàlia) el WEVZA Sots-20 femení, on el combinat espanyol debuta davant Suïssa. Inés Victory i María Brun, del DSV CV Sant CugatZoí Mavrommatis, d’Arenal Emevé, Astrid Puig, de la Universitat de San Francisco (USA) i Martina Riba, del CV Esplugues, són les cinc jugadores catalanes que formen part del grup que buscarà endur-se el títol. Totes elles han passat pel programa ARC de la Federació Catalana de Voleibol, prova del nivell que aquesta metodologia atorga als esportistes que hi passen per ell.

D’altra banda, aquest migdia donarà inici el WEVZA Sots-18 masculí, disputat a Frankfurt (Alemanya). El conjunt dirigit per Fredinson Mosquera, entrenador també del Barça Voleibol, arrencarà la competició davant Països Baixos. En la seva plantilla compta amb el central del CNS Vòlei, Paulo Jiménez; l’oposat del Barça Voleibol, Diego Kunda; i el receptor del CNS Vòlei, Gerard Rejón.

Finalitzen els diferents WEVZA la categoría Sots-18 femenina, que tindrà lloc a Herentals (Bèlgica), on el primer partit serà davant Portugal. La convocatòria inclou a cinc jugadores catalanes, de les quals dues formen part actualment del programa ARC de la Federació Catalana de Voleibol Filippa Botcher (CV Vall d’Hebron) i Aina Ginesta (CV Esplugues). Valentina Navarro i Laia Escusa, del DSV CV Sant Cugat, que també formen part de la convocatòria, no han passat pel programa, com tampoc Nuria Fité, que es troba becada al CAEP Soria i formada al CECELL Lleida.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt