Vuit esportistes de 5 equips catalans a la concentració de tecnificació del Programa 2025

Ja es coneix la composició de la nova concentració de tecnificació del Programa 2025, un pla que culminarà amb la participació en el Wevza classificatori pel Campionat d’Europa que tindrà lloc el gener de 2025. Entre tots els jugadors i jugadores escollits destaquen 8 esportistes procedents de 5 equips catalans.

Catalunya, un cop més, es converteix en la Comunitat Autònoma que més esportistes aporta a la convocatòria del programa 2025, amb un total de 8 atletes. El segueix, amb 6 esportistes, Andalusia, i amb 5, la Comunitat Valenciana. Les comunitats autònomes que menys esportistes han aportat a la convocatòria són Canàries i Castella i Lleó, amb només un participant.

El grup masculí, format per 16 esportistes, comptarà amb 5 atletes d’equips catalans: Roger Monzó, del CEVOL Torredembarra; Aleix Bernia, Thiago i Alex Pozzato, del CNS Vòlei i Kauan Rubio, del FC Barcelona. D’aquests cinc esportistes, 3 d’ells (Bernia, Thiago Pozzato i Rubio) formen part del programa ARC de la Federació Catalana de Voleibol per millorar les seves característiques de joc de cara a un futur professional.

En el grup femení hi ha tres esportistes que formen part de dos equips catalans: Júlia Roig i Queralt Terradas, del CV Premià de Dalt Maresme; i Alicia Ojea, del DSV CV Sant Cugat. La catalana Júlia Roig i la gallega Alicia Ojea formen part aquesta temporada del programa de tecnificació de la Blume, dirigit pel val·lisoletà Miguel Fuente.

Els esportistes estan cridats a arribar a Palència durant la tarda del 2 de gener, abans de dur a terme els entrenaments a l’Escola Castilla y Campo de la Juventud fins el diumenge 7 de gener de 2024.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt