Esportistes del Barça Voleibol i el DSV CV Sant Cugat, premiats amb el ‘MVP’ a Superlliga 2

Dos receptors de diferents equips catalans marquen les diferències a la desena jornada de la categoria de plata del vòlei espanyol. Douglas Stringari, del Barça Voleibol; i Claudia Llamas, del DSV CV Sant Cugat, han estat escollits com a millors jugadors de la jornada en els seus respectius grups de Superlliga 2, després d’ajudar els seus conjunts a aconseguir la victòria en les seves corresponents sortides.

Douglas Stringari, autor de 25 punts amb el Barça Voleibol en la seva visita al Balàfia Vòlei, va ajudar el conjunt blaugrana a endur-se la victòria per 2-3 i sumar dos punts valuosos per l’equip de Fredinson Mosquera. A la seva puntuació cal sumar-li fins a 7 bloquejos i un 82% d’eficàcia en la recepció, que li van valer el ‘MVP’ del Grup C.

D’altra banda, Claudia Llamas, jugadora del programa ARC de la Blume des de fa dues temporades, va fer valer el seu talent per ajudar a guanyar al seu equip, el DSV CV Sant Cugat. La jove jugadora catalana, que fa tres temporades que està a les files de l’equip vallesà, va ser autora de 22 punts al CEV L’Hospitalet; dels quals dos van arribar mitjançant serveis directes. La receptora del DSV CV Sant Cugat va tenir un 63% d’eficàcia en atac i, a més, va dur a terme un bloqueig exitós, fent que el seu equip dormi aquesta jornada en sisena posició.

És el primer cop aquesta temporada que, en una mateixa jornada, dos equips catalans aconsegueixen col·locar algun dels seus jugadors en els ‘tops’ de la Superlliga 2. En anteriors ocasions, altres conjunts procedents de Catalunya havien tingut un representant com a MVP a la categoria, com és el cas de l’ex Blume Sara Julián, jugadora del Toyota Teams Voleibol Sant Just.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt