El DSV CV Sant Cugat obrirà la Copa de la Reina amb l’Haro Rioja Vóley

El DSV Club Vòlei Sant Cugat serà l’equip encarregat d’iniciar el torneig de la Copa de la Reina. El conjunt català, que s’ha classificat per a la competició del KO en l’última jornada de la primera volta, obrirà l’esdeveniment el divendres 26 de gener de 2024 a Dos Hermanas (Sevilla) amb l’enfrontament de quarts de final contra l’OCISA Haro Rioja Vóley, que ocupa la quarta posició a la taula classificatòria.

L’equip entrenat per Rafa Ruiz, que depenia de si mateix per classificar-se per tercer any consecutiu a la fase final de la Copa de la Reina, va superar el passat cap de setmana a domicili a l’Arenal Emevé per 1-3 (25-22/16-25/20-25 i 20-25), finalitzant la primera volta en una meritòria tercera plaça amb 20 punts.

Precisament, la puntuació aconseguida per les noies del DSV CV Sant Cugat suposa el millor resultat del club en una primera volta a la Lliga Iberdrola, amb 7 victòries i 4 derrotes. En el cas que l’equip vallesà superi la ronda dels quarts de final per primer cop a la seva història, les semifinals tindrien lloc el dissabte 27 de gener a la tarda davant l’Avarca de Menorca, actual líder de la màxima competició estatal femenina

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt