Tot a punt per l’inici del Saló del Manga Barcelona

Queden poc menys de dos dies per trobar-nos en el Saló del Manga de Barcelona. La Federació Catalana de Voleibol, lligada a Haikyuu per la temàtica en que es basa el manga, no ha deixat passar aquest filó i tornarà a ser-hi, un any més, a l’esdeveniment per excel·lència dels còmics celebrat a la capital catalana.

En aquest sentit, l’ens federatiu durà a terme diverses activitats per tal de culminar les expectatives dels assistents a la fira. La primera d’elles serà el dijous 7, amb una taula rodona anomenada ‘Haikyuu! i la seva influència en el voleibol a Catalunya’. En aquest col·loqui, Joaquim Ventura, responsable de competicions de l’ens federatiu, xerrarà amb Ainhoa Perarnau, editora de la revista Planeta Manga, sobre la salut del vòlei.

La resta de dies de duració de l’esdeveniment, és a dir, divendres, dissabte i diumenge, l’ens federatiu comptarà amb dues pistes de voleibol instal·lades per Ficomic i ambientades en Haikyuu. Divendres a les 17 hores, dissabte a les 12 hores i a les 17 hores, i diumenge a les 12 hores, la Federació Catalana de Voleibol durà a terme unes exhibicions amb els esportistes del programa d’Alt Rendiment Català, amb una durada d’una hora i mitja (30 minuts d’exhibició i 1 hora d’interacció amb el públic assistent).

D’aquesta forma, l’ens federatiu mostrarà en el saló la seva força d’atracció envers un esport que no deixa de créixer any rere any. La Federació Catalana de Voleibol, a més, disposarà d’un ‘stand’ en el qual els curiosos podran rebre informació de com iniciar-se en aquest esport a Catalunya.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt