El Beach Sports Catalunya, únic equip català que participarà a la LNVP 2023-2024

Un equip català es trobarà amb els millors conjunts de vòlei platja d’Espanya durant aquesta temporada entrant. El Beach Sports Catalunya és l’únic conjunt procedent de Catalunya que competirà a la Lliga Nacional de Vòlei Platja (LNVP) 2023-2024, un esdeveniment que atorga punts del rànquing nacional i que és classificatori per a la Copa d’Europa de clubs de vòlei platja.

El conjunt de Premià de Dalt participarà en les dues categories on es pot competir, la masculina i la femenina. Està previst que l’esdeveniment doni principi a partir de la tercera setmana de gener, amb el partit del femení contra el NZA BV Academy; i el del masculí contra el Poniente Benidorm.

En el certamen hi participaran deu equips de vòlei platja en categoria masculina: Love it Volei Praia Vigo, Net 7 Gran Canaria, CV Premià de Dalt, Poniente Benidorm, Switch Volley, Sardi Vóley-C.R. Torrelavega, CV Las Rozas, Beachbol La Malva Valencia, NZA BV Academy i VP Madrid; i nou en categoria femenina: Beachbol La Malva Valencia, Poniente Benidorm, VP Madrid, NZA BV Academy, Switch Volley, Higuerón Resort, CV Premià de Dalt, Love it Volei Praia Vigo i CV Majadahonda. 

Fundat fa 30 anys i dirigit per Dani Antolín, l’entitat maresmenca compta amb un staff de quasi una desena persones, que junta l’experiència en el vòlei amb altres àmbits com és l’administració, el màrqueting o la comunicació. Amb dos equips, un masculí i un femení, que competeixen en el Vichy Catalan Vòlei Tour de forma habitual, el club disposa de 180 socis i més de 50 esportistes que defensen el seu nom arreu de Catalunya i Espanya.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt