Aina Berbel, del DSV CV Sant Cugat, inclosa en l’equip ideal de la novena jornada de la Lliga Iberdrola

Nova aparició catalana en l’equip ideal de la Lliga Iberdrola pel DSV CV Sant Cugat. Després que hi apareguin jugadores de l’equip com Camila Maldonado, Anna Newsome o Maria A. Gomila ‘Gomi’, és el torn de la central granollerina Aina Berbel, que amb els seus 17 punts va ajudar al conjunt del Vallès Occidental a triomfar en la seva visita al Feel Alcobendas per 1-3.

Després de la derrota la setmana passada davant l’Hidramar Gran Canaria per 1-3, el conjunt de Rafa Ruiz volia tornar a guanyar i acostar-se, novament, als equips que estan situats a la zona alta de la classificació. Amb el triomf sobre l’equip madrileny, el DSV CV Sant Cugat es posa en setena posició, a només tres punts de la tercera plaça.

En un partit igualat, però controlat en els moments importants pel conjunt visitant, el DSV CV Sant Cugat va fer un partit molt seriós i va tenir a quatre jugadores que van estar per sobre dels 10 punts. Carlota Martínez, amb 13 punts; Marta Cano, amb 16 punts; Aina Berbel, amb 17 punts i Irene Verasio, amb 18 punts, van ajudar l’equip a sumar aquest valuós triomf.

Havent començat en el món del voleibol en l’AE Carles Vallbona de Granollers, Berbel va fitxar la temporada 2014-2015 pel conjunt del Vallès Occidental, on va estar-se sis anys abans de sortir cap al May Deco VB Logroño. En només una temporada a l’equip logronyès, la catalana va aixecar el títol de lliga, la Copa de la Reina i la Supercopa d’Espanya, abans de tornar al DSV CV Sant Cugat després de la desaparició del Logroño.

Amb dos punts de servei directe, un 40% d’encert en els 20 atacs que va dur a terme i fins a 7 punts de bloqueig, Berbel s’ha sumat a una important llista de jugadores que destaquen a la màxima categoria del vòlei espanyol.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt