El CV Vall d’Hebron posa fi a una ratxa de més d’una temporada d’imbatibilitat del Barça CVB

El CV Vall d’Hebron acaba amb la bona ratxa del Barça CVB a Superlliga Femenina 2. Després de 29 partits (22 de la fase regular de la campanya 2022-2023 i 8 de l’actual sense comptar la fase d’ascens) on el conjunt blaugrana no deixava de guanyar, l‘equip de David López Tapia ha superat al d’Adrián Fiorenza per 2-3 (22-25/25-14/21-25/26-24/11-15). Amb la segona victòria de la temporada, aconseguida de forma consecutiva, el CV Vall d’Hebron surt de la zona de descens i es situa amb 7 punts en desena posició.

En aquesta vuitena jornada, el CV Vall d’Hebron, un conjunt que venia sumant punts en les dues últimes jornades, s’enfrontava a un Barça que volia superar al CV Melilla, a qui tenia a només un punt per davant durant diverses jornades.

L’equip visitant va començar el partit endollat, sorprenent a les locals i enduent-se el primer parcial per un ajustat 22-25. En el segon, les noies d’Adrián Fiorenza es varen despertar i, amb el seu habitual joc contundent, van ser capaces d’igualar el marcador a un set amb el 25-14. El tercer parcial va caure del costat de les de David López, amb un 21-25. Quan semblava que tancarien el partit amb un 1-3 i sumarien els tres punts, el conjunt blaugrana va fer-se fort i va posar l’empat a 2 en el marcador amb un 26-24 en el quart parcial, duent el partit al desempat. En els moments més importants del matx, les jugadores visitants van aconseguir un avantatge que no va poder igualar el Barça CVB, que veia com el CV Vall d’Hebron aconseguia trencar una ratxa d’imbatibilitat molt i molt llarga.