Sort dispar pels catalans que competeixen a Europa

Una de calç i una de sorra pels nostres jugadors que competeixen contra equips d’arreu d’Europa. Un total de 8 jugadors procedents de Catalunya varen disputar, entre dimarts i dimecres, la CEV Challenge Cup i la CEV Volleyball Cup amb els seus respectius equips espanyols: Río Duero Soria, Pamesa Teruel Voleibol i CV Melilla. Només un dels tres equips va poder endur-se la victòria, però de segur que tots lluitaran de valent per guanyar l’eliminatòria la setmana vinent i aconseguir el bitllet per als vuitens de final.

El conjunt que més succés va tenir va ser l’actual líder de la Superlliga Masculina, el Río Duero Soria, que compta amb quatre catalans a les seves files: Luke Belda, Ignasi Sanchis, Joan Domènech i Davi Tenorio. A més, l’equip sorià és entrenat per Alberto Toribio, tècnic masculí del programa de tecnificació GET Blume durant 10 anys. El conjunt dels Pajaritos va imposar-se a la pista del Novi Sad serbi a la CEV Volleyball Cup per 0-3 en un partit molt igualat, però que va assolir a base d’esforç per 24-26/22-25 i 20-25.

Pitjor sort va tenir el Pamesa Teruel Voleibol, que compta amb tres catalans que van passar pel programa d’alt rendiment de la GET Blume: Xavier Fresquet, Aharón Gámiz i Isaac Valiño. L’equip aragonès, entrenat per Máximo Torcello, va cedir en la seva visita al Murska Sobota eslovè per 3-1, en un partit que podria haver caigut per qualsevol dels dos costats. El resultat final va ser de 28-26/23-25/25-18 i 29-27.

La tarda-nit d’ahir també va ser un infortuni pel CV Melilla, que es va veure superat davant la seva afició per l’Odolena Voda de la República Txeca per 0-3. Tot i un gran partit en l’àmbit de la recepció per part de l’ex Blume Arnau Masià, el conjunt blau no va poder contrarestar l’alt volum de joc dels seus rivals. El resultat final de l’encontre va ser de 21-25/19-25 i 18-25.

Els tres conjunts tindran l’oportunitat, la setmana vinent, de tancar l’eliminatòria en el seu favor. Tant Río Duero Soria com Pamesa Teruel Voleibol jugaran enfront de la seva afició; mentre que, d’altra banda, el CV Melilla ho farà a camp rival, a la República Txeca. En el cas de sortir victoriosos, els tres equips tindrien assegurada una plaça en els vuitens de final de les seves respectives competicions europees.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt