Esplugues va acollir la tercera concentració de seleccions catalanes

La localitat barcelonina d’Esplugues de Llobregat va ser la seu, aquest passat diumenge, de la tercera convocatòria de les concentracions catalanes de menors. A aquesta crida van assistir-hi un total de 161 esportistes de les categories infantil i cadet, tant en l’àmbit femení com en masculí.

La branca més nombrosa va ser la cadet femenina, que va comptar amb més de 40 esportistes procedents de diferents clubs d’arreu de Catalunya. El seguia, de ben a prop, el cadet masculí, que va disposar de 33 esportistes. Un nombre inferior va ser el dels infantils, que van haver de repartir-se en dos grups per gènere d’aproximadament 20 esportistes.

Pràcticament una quarantena d’equips diferents van tenir representació en la nova concentració de la selecció catalana de menors. El CV Sant Cugat, l’AE Carles Vallbona, el CV Premià de Dalt, el Cecell Lleida, el CV Esplugues, el CV Olot, el CV Sant Quirze, el CV Vall d’Hebrón, el CN Sabadell, l’AE Vòlei Manresa, el CVB Barça, el FS Castellar, el Sant Pere i Sant Pau, el Vòlei Sant Just, el Vòlei Vilassar, el CEV L’Hospitalet, el CV Arenys, el CV Girona, el CV Mataró, el CV Reus, el CV Roquetes, el CV Terrassa, el Barça Voleibol, el CV Torredembarra, el Vikings Vòlei, el CV Barberà del Vallès, el CV Sant Martí, el CV Martorell, el CV Barberà, l’Alpicat Vòlei Associació, l’Igualada Vòlei Club, CV Monjos, l’Escola Sadako, el CV Gavà, el Vòlei Sant Celoni, l’AEE Jaume Balmes, el CH Bordils, el CVP Montgat, l’AVA Ametlla i el CV Salou completen la llista de clubs representants.

La d’Esplugues és una de les múltiples concentracions que realitzen les seleccions catalanes de menors, abans de fer una última trobada prèvia al Campionat d’Espanya. L’esdeveniment, que es disputarà novament a Valladolid, tindrà lloc el primer cap de setmana de juliol (del 29 de juny al 2 de juliol) on les categories infantil femení i cadet femení tractaran de portar a Catalunya el més amunt possible en el campionat. En les properes convocatòries el setge de jugadors es farà més estret, reduint així el nombre d’esportistes que tindran opcions de ser-hi, de forma definitiva, en un dels conjunts que representaran Catalunya.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt