L’ex Blume Ariadna Priante entra en l’equip ideal de la vuitena jornada de la Lliga Iberdrola

Una nova setmana, una nova aparició d’un esportista català en l’equip ideal de la màxima categoria del vòlei espanyol. En aquesta ocasió ha estat el torn per la santcugatenca Ariadna Priante, col·locadora del CV Tenerife Libby’s La Laguna, que va superar al CV Sayre CC La Ballena. L’exjugadora del programa ARC de la Federació Catalana de Voleibol entra per primer cop aquesta temporada en la classificació de les ‘tops’ de la jornada, de la mateixa forma que ho han fet altres catalanes com Anna Newsome, del DSV CV Sant Cugat.

La jove jugadora es plantava en la vuitena jornada de lliga amb un derbi canari, el qual enfrontava el CV Tenerife Libby’s La Laguna al CV Sayre CC La Ballena. El duel entre els conjunts de les Illes Canàries anava a decidir quin dels dos equips es mantenia a la zona alta de la classificació, ja que, abans de l’inici de la jornada, l’Haris es trobava en quarta posició i el Sayre, en cinquena.

Des d’un inici, el joc de l’equip de Priante, que actuava com a local, va imposar el seu ritme amb les col·locacions de la catalana cap a jugadores com Belly Meñana, que va alterar la defensa de les rivals. Als catorze punts anotats per les jugadores d’atac del CV Tenerife Libby’s La Laguna se’ls va haver de sumar les errades de l’adversari, que es van apropar a la desena. Amb tot, el conjunt de Priante va agafar una renda que va mantenir fins al final del primer parcial, el qual van poder tancar per 25-19.

El segon set va mostrar una millora del joc del CV Sayre, que es va esforçar per igualar el nivell del matx. Va ser aleshores quan, Dayana Segovia, va començar a brillar amb fortalesa, desarticulant així la defensa visitant. Després d’un intens segon parcial, el conjunt local va passar per sobre del seu rival, deixant-lo a 17 punts i acostant-se, cada cop més, a la victòria final.

En el tercer i definitiu parcial, que va ser el més igualat en el marcador, va establir-se com un espectacle competitiu dins la pista. L’excapitana de l’Avarca de Menorca, Maira Westergaard, va encapçalar un intent de remuntada per part de l’equip visitant, que va ser molt més agressiu en el parquet amb un total de 16 punts anotats per part de les seves atacants. Finalment, el CV Tenerife Libby’s La Laguna va poder tancar el set i el partit amb el 25-23 final, que les col·locava en la tercera posició a només dos punts del líder, l’Avarca de Menorca.

Priante, que va ser de la partida en els tres sets, va contribuir a la victòria del seu equip amb un total de cinc punts, dels quals un va ser mitjançant un servei directe i dos després d’un bloqueig a la xarxa. La jove jugadora catalana va començar a jugar a voleibol a l’escola Ferran i Club de Valldoreix, abans d’incorporar-se dins el vòlei federat de la mà del DSV CV Sant Cugat, on va debutar amb el primer equip a una curta edat. A partir de la temporada 2016-2017 i durant dos anys, la jugadora catalana va ingressar al programa de tecnificació de la Blume, abans de passar pel CAEP de Sòria.

Després del Covid-19, Priante va fitxar pel CV Hidramar de Gran Canària, on es va estar dues temporades i va guanyar trofeus com la Supercopa d’Espanya, la Lliga Iberdrola o el subcampionat de la Copa de la Reina. L’any passat, l’Ariadna va provar sort a l’estranger, concretament al VC Wiesbaden alemany, abans de fer les maletes de tornada a Espanya per defensar, aquest curs, els colors del CV Haris.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt