Els dos sèniors del CV Encamp dominen les seves categories amb ple de victòries

Un dels tres conjunts de vòlei que hi ha a Andorra està d’enhorabona. El sènior masculí i femení del Club Voleibol Encamp, que competeixen a Primera i Tercera Divisió del Campionat de Catalunya, compten tots els partits disputats fins ara per victòries. Amb aquests resultats, els dos equips se situen líders de les seves respectives categories, fent del Complex Esportiu d’Encamp un fortí inexpugnable.

Havent arribat ja a l’equador de la competició, el sènior masculí del CV Encamp lidera la classificació amb 20 punts, quatre per sobre de l’SD Espanyol. El conjunt andorrà ha sumat els tres punts en sis de set ocasions, i l’únic episodi on n’ha sumat dos, ha estat, precisament, aquest passat cap de setmana en visitar al conjunt espanyolista, d’on va treure un valuós triomf en el desempat. Dels quatre partits que l’equip masculí ha jugat al Complex Esportiu aquest curs només n’ha cedit un set, precisament a la segona jornada contra l’FS Farmacia i Centra Salut Catalunya Veiret i Duart Castellar.

Per altra banda, el River CV Encamp, equip femení sènior del conjunt andorrà que milita a Tercera Divisió del Campionat de Catalunya, lidera la classificació del Grup A amb 14 punts, tres més que el seu immediat perseguidor, el Cecell Lleida. El conjunt femení ha sumat els tres punts en cinc de les sis jornades disputades fins ara. L’única ocasió en què aquesta ratxa s’ha vist truncada ha estat aquest passat cap de setmana davant el tercer classificat, el CV Torelló, a qui va haver de superar en el desempat després de veure’s remuntat un 2-0 a favor.

Diferent sort ha tingut fins ara el tercer i últim equip amb el qual competeix l’equip andorrà a les competicions de la Federació Catalana de Voleibol. El juvenil masculí, situat en el Grup A de Primera Divisió es troba passat l’equador de la competició en sisena posició amb vuit punts, per sobre del Vòlei Girona i el CV Canet.

Tornat a fundar fa pràcticament una dècada mitjançant antics jugadors, el CV Encamp està presidit actualment per Mateo Vienne, qui ha posat en marxa l’escola de voleibol per a jugadors d’entre 10 i 18 anys on s’aprenen les bases del nostre esport i alguns dels valors que aquest comporta: l’esforç, el treball en equip o la diversió, entre d’altres.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt