El CV Cerdanyola presenta els equips per la temporada 2023-2024

El Club Voleibol Cerdanyola va presentar fa uns dies de manera oficial els equips amb els quals competirà aquesta temporada 2023-2024. L’acte festiu, celebrat al Poliesportiu Municipal Guiera de Cerdanyola, va comptar amb familiars, amics i simpatitzants de l’entitat verd-i-blanca.

El conjunt del Vallès Occidental va presentar els onze equips amb els quals treballarà aquesta temporada, dels quals deu d’ells competiran sota el paraigua de la Federació Catalana de Voleibol. De cara a la campanya entrant, el CV Cerdanyola ha incorporat dos equips nous: el sènior blanc i el cadet masculí.

Des de la temporada 2017-2018 que l’entitat verd-i-blanca participa en competició federada, organitzada per l’ens federatiu. En un primer moment, el club va posar en marxa un projecte esportiu basat en quatre equips femenins en les categories infantil, cadet i juvenil. Avui dia, a més d’eixamplar-se el nombre d’equips femenins, també hi ha lloc pels equips masculins, concretament dos, l’infantil i el cadet.

A la presentació hi van assistir la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora i la presidenta de l’entitat cerdanyolenca, Maria José Vicente; acompanyada del staff del club. En representació de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, Carlos Cordón, alcalde de la ciutat del Vallès Occidental, va estar acompanyat pel regidor d’Esports de Cerdanyola, Óscar Pons. Des de les tres entitats, el CV Cerdanyola, la FCVb i l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès es varen dur a terme diversos parlaments, desitjant sort a l’entitat i esperonant als esportistes que formen part del CV Cerdanyola.

Per finalitzar l’acte, es va realitzar una fotografia conjunta amb tots els jugadors pertanyents al CV Cerdanyola. Tot seguit, els assistents a la presentació varen poder jugar un partit d’exhibició amb les jugadores del Sènior Verd, a més de mini partidets ‘tots som equip’. L’entitat vallesana també va muntar una petita parada per posar a disposició dels assistents merchandising del club de vòlei.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt