Kliokmanaite-Selent i Nieto-Estalella, primers guanyadors de la Lliga d’Hivern

La primera prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja es va celebrar aquest passat dissabte al Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron. Els guanyadors de la Primera Divisió, en categoria masculina, varen ser Manuel Nieto i Eric Estalella, mentre que, en la categoria femenina, Erika Kliokmanaite i Jana Selent van alçar-se amb la victòria final.

Un total de 80 parelles van participar en la primera prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja que organitza la Federació Catalana de Voleibol. En categoria femenina es van inscriure un total de trenta parelles, de les quals dotze competien a Primera Divisió i dotze a Segona Divisió. Més nombrosa va ser la inscripció en categoria masculina, que comptava amb 50 parelles participants, de les quals dotze van participar a Primera Divisió, vint-i-quatre a Segona Divisió i quinze a Tercera Divisió. A diferència de la Primera Divisió, les altres categories varen tenir diferents guanyadors, repartides en diversos grups.

La gran final femenina la van disputar les guanyadores de la prova, Erika Kliokmanaite i Jana Selent, que es van enfrontar a la parella formada per Danieke Prins i Celine Collete. En un partit ajustat, la jugadora lituana i alemanya varen haver de remuntar per tal d’apoderar-se del títol de campiones de la primera prova de la Lliga d’Hivern de Primera Divisió. Arribat el moment més important del partit, el desempat, Kliokmanaite i Selent varen aportar la seva experiència a la sorra per finalitzar el matx amb un 10-15 final. En la branca masculina, Hèctor Gallardo i Sergio Gala posaven a prova a Manuel Nieto i Eric Estalella. Aquests dos últims varen mostrar temprança suficient durant tota la jornada per endur-se la victòria final per 2-0.

A Segona Divisió, en categoria masculina, va haver-hi tres campions diferents: la parella formada per Conrad Rovira i Fabrizio Alborghetti; la d’Arttu Perelló i Denys Tovstokoryy i la de Guillem Seoane i Jaume Sagrera. Les tres parelles, en cas de jugar en la següent prova, obtindran una ‘wild card’ per competir a Primera Divisió. En categoria femenina, Laura Esparré i Vanesa Bolo, juntament amb Mar Saló i Virginia Carmona varen coronar-se com a campiones de la primera prova de la Lliga d’Hivern.

La jornada sabatina finalitzava amb la coronació de les tres parelles que jugaven a Tercera Divisió, als quals se’ls va assignar el torn de tarda. Ryan Hamilton i Carlos Gómez; Ferran i Eduard Barrull i, Javier Bailly i Sergio Martorell varen endur-se la victòria final i sumaven així els primers punts catalans de la temporada de vòlei platja.

La propera prova de la lliga d’Hivern de Vòlei Platja tindrà lloc aquest mateix cap de setmana amb l’obertura de les categories mixte i menors. Les inscripcions estaran obertes fins dijous a les 12 hores. D’altra banda, en categoria sènior, la segona jornada tindrà lloc el segon cap de setmana de desembre, concretament el dissabte 9 de desembre.

Les imatges de la 1ª Prova de la Lliga d’Hivern es poden trobar en el següent enllaç.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt