Els quatre Blume de Río Duero Soria ja coneixen el seu rival en competició europea

El Río Duero Soria, equip de Superlliga Masculina que té quatre jugadors formats a la Blume pel seu actual entrenador, Alberto Toribio, coneix ja el seu rival a la CEV Volleyball Cup 2024. L’equip sorià iniciarà el seu camí en la competició europea des de la ronda de setzens de final, evitant així la ronda classificatòria.

L’OK Vojvodina de la localitat sèrbia de Novi Sad serà el conjunt que es veurà les cares amb l’equip on hi són Luke Belda, Ignasi Sanchis, Joan Domènech i Davi Tenorio. Els serbis varen classificar-se per setzens de final ahir, després de superar per 3-1 al VC Zhytychi-Polissya Zhytomyr polonès. En el partit d’anada, però, l’OK Vojvodina es va veure superat per l’equip polonès per 3-2.

Està previst que, el partit d’anada de l’eliminatòria tingui lloc entre els dies 21 i 23 de novembre a Novi Sad (Sèrbia), la segona ciutat més poblada del país, amb pràcticament 300.000 habitants. Per la seva banda, el Pavelló dels Pajaritos de Sòria acollirà la tornada, que tindrà lloc el próxim 29 de novembre a les 20 hores.

El Río Duero Soria es troba en una situació plàcida, ja que ocupa actualment la segona plaça de la classificació de la Superlliga Masculina, empatat a punts amb l’Unicaja Costa de Almería, que ha cedit un set menys. Liderats per jugadors com Lucas Lorente, Bruno Cunha o Adrián Olalla, els joves jugadors formats a la Blume estan comptant amb minuts per seguir ajudant a l’equip a sumar de tres en tres.

Després de superar el cap de setmana passat a Pamesa Teruel Voleibol, l’equip dirigit per Alberto Toribio visitarà la pista de Leleman Conqueridor Valencia, setè classificat amb set punts. Si el conjunt sorià aconsegueix sumar els tres punts i l’Unicaja Costa de Almería, que visita la complicada pista del CV Guaguas no guanya per 3-0 o 3-1, Río Duero Soria assaltarà el lideratge de la Superlliga Masculina.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt