Gran festa del CNS Vòlei en la presentació dels seus equips per la temporada 23-24

El passat dimecres 1 de novembre, el Club Natació Sabadell Vòlei va dur a terme la presentació oficial dels seus 23 equips de cara a aquesta temporada. Durant la jornada festiva, 230 esportistes varen desfilar per la pista sota l’atenta mirada de familiars, amics i simpatitzants, abans de realitzar la tradicional fotografia de família de l’entitat sabadellenca.

Un a un, els 23 equips que formen part de la secció de voleibol sabadellenca, van desfilar per ser presentats al públic present. Des dels quatre equips alevins, fins als quatre equips sènior, passant pels deu equips femenins i els altres deu equips masculins, van anar sortint a la pista on es donaven a conèixer les seves principals virtuts i els objectius que es marcava el conjunt per aquesta temporada. En total, la secció compta amb 230 esportistes, el que suposa un creixement de 25 jugadors en la branca de pista. Respecte a la platja, que té 8 grups d’entrenament amb 60 jugadors, el creixement ha estat de 40 esportistes en relació amb l’inici de la temporada passada.

A la presentació hi van assistir la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora; el president de la secció de voleibol del CNS, Óscar Llagostera; i el president del Club Natació Sabadell, Claudi Martí. El club sabadellenc va voler aprofitar l’ocasió per retre homenatge a Oto Lusic, jugador de la secció de pista durant els darrers 25 anys, també capità, que s’ha retirat fa només unes setmanes.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt