El CV Vilafranca Verd enceta un inici de competició excels

El Campionat de Catalunya de Segona Divisió sènior femenina té un equip que ha realitzat un inici excels, ja que compta amb tots els partits disputats per victòria i, a més, no ha cedit cap set. Es tracta del Club Vòlei Vilafranca Verd, que en les quatre jornades que porta disputades s’ha posicionat en la zona més alta de la classificació juntament amb el DSV CV Sant Cugat ‘C’, que també es troba amb 12 punts, però que ha cedit un set.

Enquadrades dins el Grup A amb el CV Mataró, l’Alpicat Vòlei, el DSV CV Sant Cugat, el Vòlei La Palma, el CV Barberà ‘B’, l’Orlandai i l’AVA Ametlla Verd, el conjunt de l’Alt Penedès va obrir la competició el passat 1 d’octubre visitant la pista de l’Orlandai, a qui varen superar per 0-3 (20-25/ 16-25 i 19-25). Aquesta victòria les posicionava en segona plaça, ja que el CV Mataró havia dut a terme un inici millor quant a resultats.

No va ser fins la segona jornada de la competició que el CV Vilafranca Verd s’estrenaria a la pista 2 del Pavelló Nou davant la seva afició, concretament amb la visita del Vòlei La Palma. En un partit on el primer set va ser molt ajustat pels dos equips, el conjunt de verd va endur-se’l per 29-27 i va enfonsar els ànims de les visitants. Amb un 25-18 en el segon i 25-12 en el tercer, el CV Vilafranca Verd passava a liderar la competició amb 6 punts, juntament amb el DSV CV Sant Cugat i l’Alpicat Vòlei.

La tercera jornada, disputada el passat 21 d’octubre, va comportar la visita del Vilafranca al CV Barberà ‘B’. En el Pavelló Municipal Elisa Badia, les noies de la capital de l’Alt Penedès van sortir enfocades a endur-se la victòria per la via ràpida, fent valer la seva bona ratxa i enduent-se el primer parcial per 12-25. Després de superar a les rivals, l’equip de Vilafranca suavitzar el ritme en el segon parcial, que va finalitzar amb un marcador més igualat, concretament en 19-25. En el tercer set, amb la intenció de tancar el partit sense concedir cap set, el CV Vilafranca Verd va imposar-se per 22-25 i es mantenia ben amunt, agafant cada cop més distància amb les seves perseguidores.

En aquesta última jornada, que va tenir lloc el passat cap de setmana, el CV Vilafranca Verd rebia a l’AVA Ametlla Verd, situat en les zones inferiors de la classificació. Dels quatre partits disputats fins ara, aquest va ser el partit més plàcid per les jugadores de verd, que varen tancar el matx amb un clar 3-0 (25-11/ 25-9 i 25-10), enviant així un missatge a la resta de clubs del grup que, de moment, són el rival a batre juntament amb el DSV CV Sant Cugat, únics equips imbatuts.

Per aquesta temporada, el Club Voleibol Vilafranca compta amb 11 equips en competicions de la Federació Catalana de Voleibol, així com amb 5 equips a la Lliga Escolar. El CV Vilafranca Verd és l’equip que més destaca, ja que milita a Segona Divisió Sènior, tot i que també hi ha el CV Vilafranca Negre, que es troba a Quarta Divisió Sènior.