Èxit total de l’Aleví Opening Day, que ha reunit més de 700 infants

El Pavelló de la Mar Bella (Barcelona) va acollir durant la jornada d’aquest dissabte, l’Aleví Opening Day, un esdeveniment que ha servit per donar la benvinguda a l’apartat competitiu als infants d’entre 10 i 11 anys. Des de les 9:00 hores fins a aproximadament les 17:00 hores, prop de 70 equips de Catalunya van disputar les dues primeres jornades de la categoria, a més de desfilar amb el seu club davant de familiars, amics i simpatitzants. ‘Ha estat un dia genial i un encert d’esdeveniment’, assenyalaven alguns pares després de la cita.

L’esdeveniment va començar a primera hora del matí amb els primers partits d’alguns equips de la categoria. Altres conjunts als quals encara no els hi tocava sortir a competir aprofitaven per fer-se la fotografia oficial de la col·lecció oficial de cromos de Panini o per escalfar a la zona habilitada en els exteriors del pavelló.

A partir de les 12:30 hores, després de disputar-se la primera tanda de partits, es va dur a terme un petit descans on hi era incorporada la presentació dels clubs presents. Pràcticament una quarantena d’entitats d’arreu de Catalunya van desfilar pel pavelló, abans que Adolfo Antonio Keim, tècnic de la CTARJ, i Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, fessin uns parlaments d’obertura de la competició per a tots els assistents. Abans de reprendre l’activitat competitiva es va dur a terme la tradicional fotografia de família amb tots els esportistes i els seus entrenadors, aclamats per familiars i simpatitzants situats a les graderies.

Durant la segona tanda de partits, que va tenir lloc des del migdia fins al voltant de les 17:00 hores, la Federació Catalana de Voleibol, a través de Planeta Cómic, va repartir més de 30 exemplars del primer còmic de Haikyuu en català, dibuixant un somriure en el rostre dels afortunats que van poder fer-se amb un exemplar.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt