Realitzat el segon entrenament de les seleccions catalanes

El Pavelló Poliesportiu de la Residència Joaquim Blume d’Esplugues de Llobregat va acollir aquest diumenge el segon dels entrenaments de les seleccions catalanes per a la temporada 2023-2024. Sota l’atenta mirada dels tècnics responsables de les diferents seleccions, els esportistes de les categories infantils femenins, infantils masculins i cadets femenins van anar desfilant per la pista durant tota la tarda.

En total, 215 nens i nenes de Segona Divisió, Tercera Divisió i categoria Preferent, van mobilitzar-se des de diferents parts de Catalunya per tractar de ser uns dels candidats que formi part de les Seleccions Catalanes. En cas de ser seleccionats pels tècnics, els esportistes representarien Catalunya en el proper Campionat Estatal de Seleccions Autonòmiques.

El primer dels torns va ser ocupat per l’infantil femení, que va comptar amb 67 esportistes. Abans de sortir a la pista, tothom va ser mesurat per conèixer la seva alçada i l’abast a una mà. Un cop els esportistes eren sobre el parquet, es va dur a terme el clàssic exercici 1X2 (recepció, toc de dits i rematada) per equips amb un format rei de la pista, a més de mesurar la capacitat de salt. Posteriorment, varen saltar a pista els infantils masculins, els cadets femenins i els infantils masculins i, per acabar, els cadets femenins, repartits aquests en 3 torns.

Aquesta és l’última convocatòria oberta per tal de visualitzat possibles jugadors candidats a defensar Catalunya en el Campionat Estatal de Seleccions Autonòmiques (CESA). D’aquí en endavant, els seleccionadors faran un tall amb els millors jugadors que hagin visualitzat en els dos entrenaments, qui passaran a formar part de futures convocatòries privades. Cal destacar l’assistència de pares, mares, familiars, amics i simpatitzants dels esportistes, presents el passat diumenge a Esplugues de Llobregat, que van omplir les graderies del Poliesportiu Joaquim Blume.

Podeu trobar un petit recull de fotografies de l’activitat en el SEGÜENT ENLLAÇ.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt