30è aniversari del Víkings Vòlei Prat i presentació oficial

Els Víkings Vòlei Prat van presentar aquest passat diumenge, 29 d’octubre, i de manera oficial, els seus equips de cara a la temporada 2023-2024. A més, l’acte va servir també per celebrar el 30è aniversari de l’entitat pratenca, que estrena mandatària després que Helena Rigol substitueixi a Sandra Sánchez.

El club pratenc va presentar als esportistes que conformen els 22 equips que té actualment a les competicions de la Federació Catalana de Voleibol, que van des de categoria aleví fins als sèniors, als que s’han de sumar també dos equips de vòlei platja. Els Víkings han aconseguit tenir aquesta temporada les dues branques amb pràcticament totes les categories, a excepció de la júnior. Destaca a l’entitat però el sènior masculí, que milita a Primera Nacional.

L’Ajuntament del Prat de Llobregat va tenir representació amb la presència de Lluís Mijoler, alcalde de la ciutat del Baix Llobregat; Débora García, regidora d’Esports i Joventut; Juan Pedro Pérez, regidor de Convivència, Civisme i Protecció Civil; Juan Carlos Moreno, Tinent d’alcalde de Desenvolupament Econòmic; i Joaquim Bartolomé, Tinent d’alcalde de l’Àrea d’Acció Ambiental i regidor d’Agricultura i Ramaderia.

Per part de l’entitat pratenca, la nova presidenta del club, Helena Rigol, va encapçalar la comitiva. Rigol va ser acompanyada per Susana Megías, secretaria del club; Albert Roures, tresorer del Víkings Vòlei Prat; i Jesús Molina i Àlex Ortiz, vocals de l’entitat. També va haver una menció destacada per un dels patrocinadors del club, Prat Actiu, representat per Pere Guijarro.

A l’acte també hi va assistir Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, que va donar l’enhorabona al club per la feina feta, i va felicitar al club per 30 anys d’èxits.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt