Soria-Teruel: el duel amb to Blume pel liderat de la Superlliga Masculina

Aquest cap de setmana arriba el partit de Superlliga Masculina que compta amb més jugadors possibles formats a la GET Blume. La tarda del dissabte, el Poliesportiu Municipal de Los Pajaritos (Soria) acull l’encontre entre Grupo Herce Soria i Pamesa Teruel Voleibol, segon i tercer classificat de la màxima categoria del vòlei espanyol. Entre tots dos conjunts sumen fins a 7 esportistes formats a la GET Blume, tots ells instruits per l’actual entrenador de l’equip sorià, Alberto Toribio, que va passar 10 anys a càrrec del programa masculí de tecnificació català.

El Grupo Herce Soria, actual campió de la Copa del Rei, compta per la temporada 2023-2024 amb quatre jugadors formats a la GET Blume, sent el més gran de tots Joan Domènech, que té només 22 anys. L’acompanya a la posició de central Davi Tenorio, així com el receptor Luke Belda i la incorporació aquest any del col·locador Ignasi Sanchis. Una victòria per 3-0, sumat al fet que Unicaja Costa de Almería es deixés, almenys, un set amb la visita del Volei Villena Petrer, ajudaria l’equip sorià a situar-se líder de la competició.

Per la seva part, Pamesa Teruel Voleibol arriba a Sòria amb una dinàmica ascendent, després de completar una gran pretemporada i havent acoblat cada cop millor els dos nous fitxatges catalans formats a la Blume, el receptor Isaac Valiño i el central Xavier Fresquet. Per ajudar a integrar-se millor als dos joves apareix la figura del tercer català de l’equip, capità i líder de l’equip aragonès, Aharón Gámiz.

A aquest clàssic del voleibol espanyol arriben els dos equips en les posicions més altes de la classificació i sense conèixer la derrota en les quatre jornades disputades fins ara. Després de la tarda de dissabte, un dels dos conjunts trencarà la seva ratxa d’imbatibilitat.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt