El Club Vòlei Cabrils presenta en societat els equips d’aquesta temporada

Cabrils va viure diumenge la presentació dels equips que aquesta temporada defensaran els colors del Club Vòlei Cabrils per arreu de Catalunya. La presentació va comptar amb la presència de tots els equips del club, inclosos els dotze que competiran aquest any sota el paraigua dels certàmens organitzats per la Federació Catalana de Voleibol.

L’entitat maresmenca ha augmentat el nombre d’esportistes de cara a aquest curs, ja que disposa d’equips que van des d’aleví fins a sènior, passant per cadet, infantil, júnior i juvenil. El gruix dels equips correspon a la categoria femenina, pel fet que aquesta categoria copa la meitat de tots els equips del CV Cabrils, mentre que tres equips són masculins i els tres restants són mixtes.

Després que desfilessin per la pista els diferents equips del CV Cabrils, es va dur a terme la tradicional foto de família, abans que es disputessin els partits de lliga corresponents. Previament a reprendre l’activitat competitiva, familiars, amics i simpatitzants de l’entitat maresmenca van tenir temps de baixar a la pista per fer uns tocs de pilota i omplir-se l’estómac amb una botifarrada popular organitzada pel propi CV Cabrils.

A l’acte van assistir-hi Jaume Pons, president del Club Vòlei Cabrils; Maite Viñals, alcaldessa de la localitat de Cabrils; i Jordi Campos, Regidor d’Esports de Cabrils. Tots tres varen tenir temps per fer parlaments i discursos encoratjant a la nova fornada de jugadors de voleibol que s’estan coent a l’entitat del maresme.   

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt