Segona convocatòria de la temporada de Seleccions Catalanes de Menors

Una nova convocatòria de les Seleccions Catalanes està a punt d’arrencar. Aquest diumenge 29 d’octubre tindrà lloc al Pavelló Poliesportiu de la Residència Joaquim Blume d’Esplugues de Llobregat el segon dels entrenaments de les Seleccions Catalanes de Menors de la campanya 2023-2024, amb la vista posada en la preparació del Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques.

Aquest esdeveniment està dirigit a esportistes infantils i cadets que juguen a Segona Divisió, Tercera Divisió i categoria Preferent. Des de la Federació Catalana de Voleibol es fa una crida als clubs perquè proposin els seus jugadors i jugadores que considerin amb nivell suficient per formar part de les nostres seleccions, i on es començarà a treballar en la preparació del Campionat d’Espanya.

El llistat, ordenat segons prioritat d’entrada a la convocatòria, intentarà comptar amb 2 jugadors de cada club i categoria. El termini per enviar les propostes als diferents tècnics finalitzarà demà dimecres 25 d’octubre a les 15 hores, i caldrà incloure la següent informació: nom i cognom, data de naixement i posició de joc habitual.

Els entrenaments s’iniciaran a primera hora de la tarda i s’allargaran, després dels diferents torns, fins a última hora de la tarda, al voltant de les 20 hores, amb la finalització dels exercicis proposats pels tècnics de la Selecció Catalana de Voleibol.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt