El CV Sant Pere i Sant Pau, líder indiscutible del Grup C de Superlliga Masculina 2

Amb només tres jornades de lliga regular disputades, ja hi ha un equip que comença a agafar avantatge respecte a la resta de conjunts de la competició. L’Instercap Asisa Tarragona Sant Pere i Sant Pau, amb la seva victòria per 3-0 sobre l’UBE L’Illa Grau, s’ha situat en primera posició amb 9 punts, havent guanyat tots els seus partits i, a més, sense encaixar cap set, començant així a dominar una categoria que vol deixar enrere per la Superlliga Masculina.

Havent mantingut un bloc similar al de la temporada passada amb figures com Carrodeguas, Pacheco o García-Torres, l’equip cooperativista ha encarat la temporada com la definitiva, amb la qual volen fer el salt definitiu a la màxima categoria del vòlei espanyol. Després d’iniciar la campanya amb una victòria per 3-0 a casa davant l’UD Ibiza Volley, l’equip de Vlado Stevovski va viatjar a Tenerife per enfrontar-se a Cisneros Alter, a qui varen superar sense excessives dificultats i també amb un 3-0.

En la tercera jornada han rebut a L’Illa Grau, rival amb qui ja va enfrontar-se durant la pretemporada i que va acabar amb victòria tarragonina. En un partit en el qual l’equip visitant va haver d’anar a remolc durant tota l’estona, el CV SPSP va tancar el primer parcial amb un 25-16 en el marcador. En el segon set va repetir-se el mateix guió: L’Illa Grau no va saber reposar-se del cop ni superar el mur cooperativista en defensa. Finalment, el segon parcial va acabar 25-18. En el tercer set, el Sant Pere i Sant Pau no va fer més que afinar la seva punteria, deixant amb només 10 punts als seus rivals i donant un cop d’autoritat a la taula classificatòria.

El CV Sant Pere i Sant Pau jugarà aquest cap de setmana a Castelló contra el CV Mediterráneo, actual vuitè classificat a la competició. Per darrere del conjunt cooperativista es troben també dos equips catalans: el Rodi Balàfia Lleida i el Club Natació Sabadell Vòlei, tots dos clubs amb sis punts, empatats amb el Familycash Xátiva VB, l’UD Ibiza Volley i el CV Mediterráneo Castellón.