L’Ajuntament de Tarragona rep al CV SPSP després de guanyar la Lliga Catalana

L’Ajuntament de Tarragona ha ofert aquest dijous una recepció al Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau després d’haver-se proclamat campió de la Lliga Catalana en categoria Superlliga Masculina. Els cooperativistes, que van superar al Barça Voleibol, feia dos anys que no guanyaven la competició, ja que la passada temporada va caure a les mans del club blaugrana.

L’acte, presidit per l’alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales, ha tingut lloc durant la tarda d’ahir al Pati Jaume I del Palau Municipal. L’activitat ha comptat amb la participació del conseller d’Esports, Berni Álvarez; el president del Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau, Alfonso Periañez, i els esportistes guanyadors. En el transcurs de la recepció, l’alcalde ha lliurat un diploma de reconeixement al club cooperativista, que recentment ha complert quaranta anys d’història.

El Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau ha presentat per aquesta temporada el seu rècord històric d’equips: un total de 24. Entre tots ells n’hi destaquen dos, el sènior femení, que juga a Primera Divisió Catalana, i el sènior masculí, que juga a Superlliga Masculina 2.

En la final de l’edició de 2023 de la Lliga Catalana, l’equip tarragoní va avançar-se en el marcador, però el conjunt blaugrana es va reposar i va fer-se amb el segon parcial. En els moments decisius del tercer set, va ser l’equip cooperativista qui va saber mantenir la calma i l’encert per poder avançar-se en el marcador. El partit tancar-se amb un 3-1 favorable als tarragonins, tot i que va comptar amb un set extra per donar rodatge als jugadors menys habituals.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt