L’ex Blume Sara Julián, MVP de la segona jornada a Superlliga Femenina 2

Nou equip, mateixa execució. L’oposada Sara Julián, que aquest any defensa els colors del Toyota Teams VSJ, ha estat nomenada com la millor jugadora de la segona jornada del Grup B de Superlliga Femenina 2. Amb els seus 25 punts, segona màxima anotació de la categoria, el Voleibol Sant Just va superar per 1-3 al JS Hotels Cide Palma i escala posicions en la taula classificatòria.

Havent agafat una pilota de voleibol per primer cop als 8 anys al Col·legi Sant Dorotea Salesianes de Barcelona, Sara Julián va començar a intercanviar pilotades amb nenes que la superaven en envergadura i edat, ja que tenien dos anys més que ella. Julián va competir en campionats escolars fins a la categoria de cadet, quan va fitxar pel seu primer club de vòlei, el Barça CVB.

Després de despuntar en el club blaugrana, la jove oposada va entrar al programa de la GET Blume per millorar les seves qualitats com a jugadora. A partir de la temporada 2010-2011, la jugadora va recalar al CV Sant Cugat, equip on va anar creixement personalment i voleibolísticament durant quasi 10 temporades, fins a l’any del Covid-19. Després de la pandèmia, la jugadora ha canviat d’aires fins en tres ocasions, passant per clubs clàssics catalans com el CV Esplugues, el CV Vall d’Hebrón i, aquest any, recalant en el Voleibol Sant Just.

Amb aquesta distinció, Sara Julián es converteix en la segona catalana aquesta temporada a ser nomenada MVP de la jornada de les dues primeres categories del vòlei espanyol, ja que Jana Durán, del DSV CV Sant Cugat, va guanyar el premi en la jornada inaugural de SF2.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt