Les catalanes Mireia Orozco i Carla Jiménez, classificades per a setzens de la CEV Challenge Cup

Dos jugadores catalanes formades a la GET Blume segueixen avançant rondes en competicions europees. Carla Jiménez, que va passar durant dues temporades per la GET Blume, i Mireia Orozco, que també s’ha format a l’acadèmia i ha jugat a Islàndia, han superat la primera ronda eliminatòria de la competició europea CEV Challenge Cup. El seu equip, l’Avarca de Menorca, ha guanyat tant el partit d’anada com el de tornada al Holding Graz austríac per 3-0.

Les jugadores dirigides per Bep Llorens portaven una renda àmplia del partit d’anada, jugat a Àustria la setmana passada. L’inici del matx del Holding Graz va ser l’esperat, el d’un equip que necessitava posar-se ràpidament per davant en el marcador i que fes tremolar a les locals. Amb una diferència de 4-5 punts que s’anava mantenint al llarg del primer set, les jugadores menorquines no aconseguien acostar-se en l’electrònic, fins que, després de molta dedicació, l’Avarca va poder empatar el set a 24 punts. Posteriorment a un llarg intercanvi de cops entre els dos equips, va ser el conjunt de Jiménez i Orozco qui es va endur el primer set per 31-29.

La càrrega anímica després de perdre la primera mànega quan havien anat per davant tot el parcial va afectar sobre manera a les visitants, que van desinflar-se en el segon parcial. Amb tot, les locals varen tancar el segon set per 25-16 i també la classificació per la següent ronda, ja que una victòria del Holding Graz per 3-2 classificava de totes formes a l’equip balear.

Amb un total de 5 punts procedents de potents rematades, un 100% de rendibilitat en la recepció i més d’un 70% d’efectivitat en les rematades dutes a terme durant el partit, Carla Jiménez va establir-se com una central de referència pel seu equip. Per la seva banda, Mireia Orozco va fer 9 punts, dels quals 7 van procedir d’efectives rematades, un bloqueig i un ace. Ara, l’Avarca de Menorca ja espera rival per a la següent ronda de la competició europea.