La catalana Maria Segura aixeca la Supercopa Alemanya de voleibol

El talent català format a la GET Blume continua aixecant trofeus lluny de les nostres fronteres. La barcelonina Maria Segura, que competeix des de la temporada 2020-2021 al potent Allianz MTV Stuttgart, s’ha proclamat campiona de la Supercopa Alemanya de voleibol, després de superar per 3-1 al campió de la copa alemanya, el SSC Palmberg Schwerin. Maria Segura, capitana de l’equip alemany, va ser l’encarregada d’aixecar el trofeu de campiones.

El conjunt de Stuttgart guanya d’aquesta forma el campionat per segon cop a la seva història, essent el 2016 la primera vegada que aixecaven la copa de campiones. Després d’haver-se enfrontat fins en dues ocasions a l’equip de Mecklemburg en la competició sense èxit, a la tercera l’equip capitanejat per Maria Segura va endur-se la victòria final.

Després d’endur-se un primer parcial més que ajustat per 27-25, el conjunt de Maria Segura va veure com els seus rivals lluitaven de valent per tornar a ficar-se dins el partit. Dit i fet. Agafant una lleugera avantatge sobre el Stuttgart, el SSC Palmberg Schwerin s’enduia el segon parcial per 21-25 i posava l’empat en l’electrònic.

En un tercer set que començava igual de parell que en el primer parcial, l’intercanvi de cops entre els dos equips es mantenia constant fins a l’empat a 16. Va ser aleshores quan va aparèixer la figura de Krystal Rivers, que imposava la seva llei per ajudar el Stuttgart a posar-se de nou per davant en el marcador amb un 25-17. En un quart set on el Palmberg s’ho jugava tot, la pressió, els nervis i l’eficàcia en atac de Segura, Rivers i Knollema donava una cert avantatge en el marcador a l’actual campió de la Bundeslliga. Davant pràcticament 5.000 persones en el Stadthalle de Rostock, l’Allianz MTV Stuttgart tancava el matx amb un 25-21 que feia embogir a les jugadores, cos tècnic i aficionats que s’havien donat cita en el pavelló.

D’aquesta forma, la jugadora catalana suma ja un total de tres medalles aquest 2023, ja que va proclamar-se campiona de la Bundeslliga Alemanya la temporada 2022-2023; subcampiona de la Copa Alemanya en la mateixa temporada i, ara, campionat de la Supercopa Alemanya.