Tarragona SPSP, Barça CVB i CV Monjos enceten un inici de competició perfecte

Tres equips catalans de les tres primeres divisions del vòlei espanyol han començat la temporada de forma excepcional. El CV Tarragona SPSP, de Superlliga 2 Masculina; el Barça CVB, de Superlliga 2 Femenina; i el CV Monjos, de Primera Divisió Nacional Masculina, compten els seus dos primers partits per victòries, a més de no encaixar cap set. D’aquesta forma, els tres conjunts romanen a la part més alta de la classificació en les seves corresponents categories, essent els rivals a batre per part de la resta d’equips de la categoria.

El conjunt tarragoní, dirigit per Vladimir Stevovski, ha guanyat per 3-0 els dos partits disputats fins el dia d’avui, el primer de tots a casa contra l’UD Ibiza Volley, i l’altre lluny de Tarragona, contra Cisneros Alter Tenerife.

En la branca femenina de Superlliga 2, el Barça CVB ha començat la temporada de la mateixa forma que va finalitzar l’anterior, és a dir, amb victòries. L’equip dirigit per Adrián Fiorenza compta per triomfs de 3-0 els dos partits que han jugat fins ara; el primer a casa de CVS U Energía Sóller i el segon al Poliesportiu de la Marina contra el Ramón Soler CEV L’Hospitalet.

L’últim dels equips catalans que compta tots els seus partits per victòries i sense cedir cap set dins les tres primeres categories del vòlei espanyol és el CV Monjos Pansalud, que competeix aquest any en el Grup B de la Primera Divisió Nacional Masculina. L’equip de Santa Margarida i els Monjos va iniciar la temporada guanyant a casa per 3-0 davant l’AE Volei Manresa, resultat que ha igualat aquest cap de setmana a la pista del MESTRANS Igualada Vòlei Club.

Hi ha altres equips que també es troben a la zona alta de la classificació de les seves competicions, però que han cedit algun set. És el cas del Rodi Balafia Lleida, que també ha guanyat els seus dos partits, però ha cedit un set aquesta jornada a la pista de l’UBE L’Illa Grau. El Frankfurt Arenys Volei comparteix liderat amb el CV Monjos Pansalud, si bé el primer va cedir un set a la jornada inaugural de la competició de la mateixa forma que ha ocorregut amb el Barça CVB ‘B’ de Primera Divisió Nacional Femenina. El Club Natació Sabadell Vòlei, de la mateixa categoria, ha sumat els sis punts possibles però ha cedit un set en cada una de les jornades disputades.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt