Jana Durán, millor jugadora de la primera jornada de Superlliga 2 Femenina

La central catalana del DSV CV Sant Cugat ‘B’, Jana Durán Sabater, s’ha convertit en la millor jugadora del Grup B en la primera jornada de Superlliga 2 Femenina. És el primer cop aquesta temporada que un esportista català rep aquest guardó d’entre les dues primeres divisions del vòlei espanyol.

Aquesta la segona campanya que Jana Durán compta amb minuts a la categoria de plata del vòlei espanyol, tot i que, habitualment, també disputa els seus partits amb el conjunt juvenil del DSV CV Sant Cugat, concretament en el Campionat de Catalunya de Primera Divisió Juvenil Femenina. Formada en el CV Sant Quirze fins a la temporada de la Covid-19, la jove central va fer el salt al conjunt vallesà fa dues campanyes, coincidint amb l’inici de la seva etapa de juvenil.

Amb un total de 17 punts, dels quals pràcticament la meitat varen ser de bloqueig, la jugadora del DSV CV Sant Cugat va ajudar el seu equip a superar per un ajustat 2-3, amb remuntada inclosa, al Toyota Teams Voleibol Sant Just.

La victòria en la primera jornada deixa a les jugadores santcugatenques amb 2 punts i en quarta posició, just per darrere del Barça CVB, el CV Melilla i el Mycaready Premià de Dalt Maresme, qui varen sumar els 3 punts en els seus respectius partits. El Pavelló Municipal de Valldoreix serà l’escenari aquest dissabte a la tarda de la segona jornada, on, curiosament, tornarem a viure un duel català, aquest cop contra el CV Vall d’Hebron.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt