Esportistes habituals a les competicions de la FCVb, presents al CEV Beach Volley European Cup

Alguns dels esportistes que participen habitualment a les competicions organitzades per la Federació Catalana de Voleibol com el Vichy Catalan Vòlei Tour o la Lliga d’Hivern, s’embarquen a la recerca de la Copa d’Europa de Vòlei Platja, que celebra la seva primera edició aquest any a Balikesir (Turquia). L’esdeveniment, organitzat per la Confederació Europea de Vòlei (CEV), neix amb la intenció d’ampliar el ventall de tornejos de vòlei platja ja existents també a clubs que es dediquen exclusivament a la modalitat de la sorra.

Per part d’Espanya hi aniran representats dos clubs: el CV Majadahonda i el BeachBol Valencia, actuals campions de la Lliga Nacional de Vòlei Platja en les seves respectives categories. Nazaret Florian, campiona de l’edició de 2021 del Vichy Catalan Vòlei Tour, serà present a l’esdeveniment, juntament amb Marija Karaliute i Danieke Prins, subcampiones de la prova de Mataró del Vichy Catalan Vòlei Tour 2023. En categoria masculina, representant al BeachBol Valencia, Jorge Pascual i Daniel Oberthür, guanyadors de l’última prova de la Lliga d’Hivern de 2021, tractaran d’arribar el més lluny possible en el torneig.

La competició començarà avui mateix, amb una primera fase on cada grup estarà integrat per 5 clubs diferents, que s’enfrontaran entre si. Els quarts de final i les semifinals tindran lloc dissabte, i la gran final que esdevindrà diumenge, últim dia de competició a Balikesir.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt