La FCVb impulsa el vòlei a Lleida a través del Balàfia

La Federació Catalana de Voleibol segueix fent passos perquè el nombre de llicències de voleibol creixi de forma equivalent a tot el territori català. En aquest sentit, l’ens federatiu col·labora des d’aquest setembre fins a final d’aquesta temporada amb el Balàfia Vòlei per promocionar el nostre esport i crear nous clubs en el màxim nombre de municipis possibles dins la província. El director tècnic i primer entrenador de l’equip sènior, Sergi Mirada, és l’encarregat de supervisar el projecte.

La filosofia d’actuació és la mateixa que l’adoptada fa més d’un any amb les Terres de l’Ebre: posar en marxa una sèrie de moviments per garantir l’activació del vòlei amb accions, trobades, cursos de formació del professorat o captació a les escoles. Tot amb l’objectiu d’incentivar la pràctica del vòlei amb el nombre més gran de persones possible.

Abans de començar l’impuls del voleibol, s’ha dut a terme un estudi amb els pobles més propers a la capital per a ser possibles objectius de futures promocions. Fins ara, s’han dut a terme reunions amb diversos agents de localitats com Tremp, Ponts, Almacelles i Alcarràs per dur a terme activitats de promoció del vòlei amb infants en edat escolar. També s’ha establert contacte amb clubs de la zona com el CV Binèfar, el CV La Seu d’Urgell, el CV Palau d’Anglesola o el CV Tàrrega per ajudar-los a créixer i resoldre les seves necessitats i inquietuds.

Aquest passat cap de setmana va dur-se a terme l’activitat “Voleibolitza’t”, on una trentena d’esportistes del club local, el CV Binèfar, van participar amb els jugadors del Balàfia Vòlei amb diferents exercicis de voleibol per tal de promocionar l’esport a la localitat.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt