Haikyuu, també en català

El famós manga shonen Haikyuu, que fa anys és un reclam per als infants i els joves de Catalunya i d’arreu del món, ja està disponible en català des de fa uns mesos. El còmic número 1 de la saga protagonitzada per Shoyo Hinata va posar-se a la venda el passat mes d’abril, donant així l’opció a tothom de parla catalana el fet de poder gaudir d’un manga (i també sèrie) de voleibol d’èxit mundial, ara també en català.  

Un any més, coincidint amb la celebració del Saló del Manga, la Federació Catalana de Voleibol participarà en l’esdeveniment organitzat per Ficomic per continuar promocionant el voleibol entre els més joves. Planeta Comic, editorial que té els drets del manga a Espanya, aprofitarà el Saló per posar a la venda el número 7 de Haikyuu en català, un reclam més que suculent perquè tots els fans de la sèrie es reuneixin a la fira.

La FCVb i Planeta Comic treballen per dur a terme accions conjuntes en l’esdeveniment amb el fi de promocionar el vòlei entre els assistents i seguidors de la sèrie a Catalunya. Com ja va ocórrer en l’edició de 2022, el Saló del Manga habilitarà pistes de voleibol per fer exhibicions amb esportistes provinents del programa d’Alt Rendiment Català, que formen part de les seleccions catalanes.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt