L’ex Blume Camila Maldonado, en l’equip ideal de la primera jornada de la Lliga Iberdrola

El DSV CV Sant Cugat comença la temporada regular amb doble premi. A més de sumar una victòria per 3-0 a Valldoreix (Sant Cugat del Vallès) davant el CV Sayre CC La Ballena, la central argentina del club, Camila Maldonado, ex de la GET Blume, ha estat guardonada com una de les millors jugadores de la jornada de la Lliga Iberdrola.

L’esportista, que va rebre una beca el 2015 per millorar les seves prestacions com a esportista a la Blume, on es va estar durant dues temporades, ha passat per clubs com el CVB Barça, el Naturhouse Ciudad de Logroño i, des de la temporada 2019-2020, forma part del DSV CV Sant Cugat, d’on és la capitana.

La central titular del conjunt santcugatenc ha estat una de les millors jugadores del seu equip aquesta jornada, erigint-se en la màxima anotadora, amb un total de 14 punts i un 65% d’efectivitat en atac. Els moviments de l’argentina en el mig de la xarxa varen propiciar que l’equip santcugatenc s’alcés amb el triomf davant el conjunt canari.

Amb pràcticament una dècada d’experiència a la màxima categoria del vòlei espanyol, Camila Maldonado acumula un gran bagatge com a jugadora professional, havent guanyat el premi a MVP de la jornada i formant part del set ideal de la lliga. La temporada 2015-2016 va ser anomenada com a millor central de tota la lliga i, just un any després, la 2016-2017, va proclamar-se campiona de la Superlliga Femenina.

Després d’haver arrencat la temporada amb una victòria a casa, el DSV CV Sant Cugat visitarà aquest cap de setmana la pista del sempre perillós OCISA Haro Rioja Vóley, on no podran comptar amb Itziar López, que té trencats els lligaments creuats del genoll.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt