La Federació Catalana de Voleibol renova el seu acord amb el Diari SPORT

La Federació Catalana de Voleibol segueix tancant nous acords per continuar amb el seu creixement. L’ens federatiu ha signat aquesta mateixa tarda amb el Diari SPORT la renovació de l’acord de col·laboració que unia ambdues entitats. Així, el Vòlei Català tindrà presència en una pàgina pròpia dins d’aquest mitjà de comunicació, tant en l’edició impresa com a la pàgina web cada quinze dies.

L’objectiu d’aquest acord és donar més visibilitat al vòlei català a través d’un dels mitjans de comunicació esportiva amb més renom a Catalunya i a l’estat espanyol. L’edició en paper del Diari SPORT té més de 150.000 lectors diaris, mentre que la versió digital arriba als 8,5 milions d’usuaris al mes, el que es tradueix en prop de 150 milions de pàgines visitades. Les diferents xarxes socials del diari esportiu ronden els 2 milions de seguidors.

El vòlei català tindrà un gran número d’impactes ja que, a banda de les dues pàgines mensuals de voleibol, que es publicaran els dimecres, també es faran reportatges i entrevistes en profunditat al llarg de l’any. D’aquesta manera es pretén donar al voleibol la repercussió mediàtica que mereix. En aquest sentit, el director del Diari SPORT, Joan Vehils, ha destacat que ‘aquest conveni ens fa més forts, ja que col·laborem amb una federació que no ha parat de crèixer els últims anys tant a nivell d’infraestructura administrativa com en nombre de llicències, això vol dir que alguna cosa s’està fent bé a la Federació Catalana de Voleibol. Ara faltaria que aquesta feina fos igual de reconeguda a la resta d’Espanya‘.

D’altra banda, la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, ha destacat que aquest acord ‘ha estat un salt qualitatiu en la comunicació de les nostres activitats, tant de vòlei pista com de vòlei platja‘. Per això, assegura que ‘estem molt contents i satisfets de poder continuar augmentant la visibilitat del nostre esport a Catalunya amb un mitjà tant reconegut com el Diari SPORT‘ i això també és possible ‘gràcies a la bona i estreta relació que hi ha entre les dues parts’ ha afegit.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt