Annabel Valera (CV Monjos): “Pujar a Primera Nacional és el millor regal pel 30è aniversari del club”

El club de Santa Margarida i els Monjos encara la temporada 2023-2024 amb la il·lusió de jugar per primer cop davant de la seva afició a Primera Nacional, després de pujar de categoria a final de la campanya anterior. Parlem amb Annabel Valera, la seva presidenta, qui es mostra orgullosa de la feina feta pel primer equip masculí, un conjunt que ha assolit el màxim objectiu per a la temporada, pujar de categoria. “Pujar a Primera Nacional és el millor regal pel 30è aniversari del club”, comenta la mandatària.

Aquesta, però, és la segona ocasió que el primer equip masculí arriba a aquesta categoria. La primera vegada que van jugar a Primera Nacional va ser l’any del Covid-19, havent de disputar tots els partits sense l’escalf del públic i amb un planter sense experiència alguna. Ara, amb una plantilla jove però més experimentada, afronta un curs on competirà amb clubs catalans, valencians i mallorquins.

“L’ascens ens ha permès col·locar-nos en el mapa de qualsevol jugador que vulgui defensar els colors dels Monjos”, assenyala Valera. En aquest sentit, la presidenta del club recalca que, tot i ser un club situat dins un petit poble, la gent sap de l’existència de l’equip i pot apostar pel projecte que estan a punt de fer realitat.

L’equip, conscient de que la Primera Nacional és un salt qualitatiu molt gran, toca amb els peus a terra abans de l’inici de la competició, que tindrà lloc la primera setmana d’octubre. “Hem de ser realistes, el primer any és més d’adaptació; però qui sap, si agafem una dinàmica de bons resultats i la confiança augmenta, podem anar escalant mica en mica”, afegeix.

Un dels jugadors més desequilibrants de l’equip la passada temporada, l’Arnau Raventós, ha fitxat pel Rodi Balàfia Vòlei, de Superlliga Masculina 2. “Estem molt contents de veure’l progressar i que pugui provar-se en una categoria així amb la seva curta edat”, explica agraïda l’Annabel. “Tot i la seva marxa, el nostre equip no es debilitarà pas, ja que tots els jugadors s’entenen molt bé dins la pista; a més, hem portat al Marc Planas, i també hem recuperat un juvenil que jugava cedit al Barça”, afegeix. Per acabar de tancar el planter de cara a la propera temporada, l’equip busca encara un col·locador al mercat.

Per estrenar-se a Primera Nacional davant la seva afició, el CV Monjos compta també amb una novetat a la banqueta: Flavia Figueiredo. La nova entrenadora del primer equip masculí ha jugat pràcticament tota la seva vida a vòlei a Brasil, on ha format part de diferents combinats de menors de la selecció paulista. “Per sort, comptem amb un staff que té molta tècnica i és precisament això el que volen transmetre a tots els nostres jugadors”, destaca Annabel. “Aquí agrada molt el vòlei, i altres equips de diferents esports de la zona voldran venir a veure’ns segur”, finalitza.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt