Les quatre catalanes de la Selecció Espanyola, classificades per a vuitens de l’Europeu

Objectiu complert per a quatre ex-Blume. Zoí Mavrommatis, Patricia Llabrés, Carla Jiménez i Ariadna Priante, totes amb passat per l’acadèmia d’alt rendiment i d’equips com el CV Sant Cugat, el CV Vall d’Hebron o el CVB Barça, van classificar-se ahir a la nit per a la ronda de vuitens de final de l’Europeu Femení. Aquest era l’objectiu principal d’un combinat que ara, havent igualat la seva millor classificació, buscarà arribar encara més lluny.

L’equip entrenat per Pascual Saurín s’ha classificat com a quart classificat en el Grup D, després de guanyar els seus dos últims partits i haver perdut els tres inicials. Ara, després de concloure’s el Grup B, una de les seleccions amfitriones, Itàlia, serà el rival de les espanyoles a Florència (Itàlia) el proper dissabte.

Zoí Mavrommatis, una de les jugadores més joves del combinat espanyol, està aprofitant els minuts que té a pista per tal de convèncer al seleccionador, Pascual Saurín. En els cinc partits que s’han disputat fins ara, la jugadora de Sant Cugat del Vallès ha aportat fins a 19 punts, 8 dels quals van arribar en el partit contra França. Precisament, Mavrommatis comentava a l’ens federatiu, just abans de l’inici de la competició, que intentaria aprofitar i gaudir al màxim a l’Europeu, sabent la dificultat que comporta ser-hi en un esdeveniment d’aquestes característiques.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt