Nous cursos a Barcelona i Tarragona per a formar-se com a àrbitre

La Federació Catalana de Voleibol, per mitjà de la Comissió Tècnica d’Arbitratge i Regles de Joc (CTARJ), ha posat en marxa dos nous cursos de nivell 1 d’àrbitre, que tindran lloc a Barcelona i Tarragona en les properes setmanes. El gran nombre de cursos realitzats per la FCVb aquest curs respon a la voluntat de posar fi a la manca d’efectius en aquest esport, propiciada, en part, pel gran creixement de clubs, equips i llicències de les últimes temporades.

Les inscripcions dels cursos ja són obertes en aquest enllaç des d’avui fins el proper 7 de setembre, data límit per inscriure’s. El preu de la inscripció és de 35 euros, que es descomptarà dels 195 euros totals que costa el curs. La formació celebrada a Barcelona tindrà un total de 40 places, mentre que la de Tarragona contarà amb un màxim de 30 alumnes, ambdues cobertes per rigorós ordre d’arribada i confirmació.

Els cursos es desenvoluparan del 16 de setembre al 27 del mateix mes, repartits entre classes online i classes presencials. El de Barcelona s’iniciarà de forma presencial el 23 i 24 de setembre, coincidint amb les festes de la Mercè, mentre que, la part online, es farà els dies 20 i 27 de setembre. D’altra banda, el curs de Tarragona, es farà de forma presencial els dies 16 i 17 de setembre, mentre que la part online serà els dies 18 i 25 de setembre. Per tal de poder ser APTE, els candidats hauran d’aprovar l’examen teòric final, l’examen pràctic d’acta i completar 20 actes oficials al finalitzar la temporada.

Tota la informació a https://fcvolei.cat/formacio-arbitres/cursos-pista/

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt