Empuriabrava s’engalana per rebre el Vichy Catalan Volei Tour abans de la gran final

Celebrades ja sis proves del Vichy Catalan Volei Tour – Campionat de Catalunya de 2023, el circuit arriba a les seves instàncies finals. Després d’haver fet una pausa de dues setmanes per donar descans als jugadors i jugadores, la competició torna aquest cap de setmana a Empuriabrava, amb l’última prova abans de la gran final de Badalona. La localitat pertanyent a Castelló d’Empúries es vesteix de gala per acollir, els dies 19 i  20 d’agost, la competició que acabarà definint les vuit parelles finalistes en cada un dels gèneres participants del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja.

Empuriabrava, amb més de cinc participacions, és una de les seus històriques en acollir el campionat de vòlei platja català. A més, també és una prova d’especial interès per als esportistes, ja que, a part de poder sumar els últims punts del circuit, l’accés a la final de moltes parelles depèn, en alguns casos, de la seva participació en aquesta seu. Les inscripcions estaran obertes fins demà dijous a les 12 hores, data i hora límit per apuntar-se al torneig.

I és que, a banda dels esportistes que busquin aconseguir punts per la final, el que garantirà veure el millor vòlei platja del moment a la sorra d’Empuriabrava, la prova es disputarà amb la normalitat d’acollir a tots els amants d’aquest esport i amb la categoria Vichy Plus, per aquells que no es classifiquin per la jornada de diumenge. El diumenge, dia gran de la competició, les finals tant de la categoria masculina com la femenina, començaran a partir de les 16:30 hores, en directe a través del canal ESPORT 3.

Amb aquesta sisena prova es posarà punt final a les proves puntuables del Vichy Catalan Volei Tour – Campionat de Catalunya per passar a disputar-se la gran final de Badalona. Aquesta coronarà a les noves parelles campiones de Catalunya de vòlei platja, que prendran el relleu a les que actualment ostenten el títol, que són Elio Carrodeguas i Dexter Edwards en categoria masculina, i Erika Kliokmanaite i Kadri Puri, en la femenina.

Empuriabrava com a destinació turística

La marina residencial que constitueix Empuriabrava compta amb uns 24 km de canals interiors, el que la converteix en l’àrea d’aquestes característiques més gran del món. A més d’un aeròdrom privat, que permet la pràctica de paracaigudisme esportiu, disposa d’una platja d’1,5 km de llargària, el que fa d’Empuriabrava una destinació turística de primer ordre, coneguda arreu d’Europa. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt