Catalunya, la Comunitat Autònoma que més equips aporta al CEVP Sots-21 de clubs

Els equips catalans de la competició, que començarà el proper dimarts 15 a Lorca (Múrcia), representen un 16,3% del total de conjunts participants, amb fins a cinc equips masculins i quatre de femenins.

Catalunya torna a ser el màxim representant en quant a nombre d’equips en una competició espanyola. En el marc del Campionat d’Espanya de Vòlei Platja Sots-21 de clubs, que arrencarà el proper dimarts 15 d’agost (en categoria masculina) i el divendres 18 (en categoria femenina), Catalunya s’ha convertit en la Comunitat Autònoma que més equips hi porta, amb un total de 9 clubs.

Aquesta xifra suposa un 16,3% dels equips inscrits, que sumen un total de 55 clubs; 29 dels quals corresponen a la categoria masculina i 26 a la categoria femenina. En segona posició del rànquing es troba, empatat a 9 equips, la Comunitat Valenciana; mentre que, per la seva banda, Andalusia i Canàries comparteixen la tercera plaça, amb 8 equips representants en total. En sentit contrari, la Comunitat Autònoma que menys clubs aporta a la competició és Cantàbria, amb només un exponent, l’Escola de Vòlei Platja Álex Río.

Representant a Catalunya, en categoria masculina, hi aniran cinc equips que formen part del Maresme: el CV Canet; el CVP Arenys ‘A’; el CVP Arenys ‘B’; el CVP Montgat i el CV Premià de Dalt. D’altra banda, en categoria femenina, el mapa de representants es troba més repartit pel territori català: el CV Barcelona Barça; el CVP Arenys; el CN Sabadell VP i el CV Premià de Dalt seran els equips que defensin els interessos de Catalunya per mirar de situar-se el més amunt possible en la classificació final.

L’any passat, l’equip amb millor classificació en categoria masculina va ser el DSV VP Sant Cugat 1, que va finalitzar la competició en novena posició. En categoria femenina, el CV Premià de Dalt 2, cinquè classificat, va ser el millor representant català al Campionat d’Espanya de Vòlei Platja Sots-21 de clubs.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt