L’àrbitre català Quim Ventura, protagonista en el Campionat d’Europa de Vòlei Platja

L’arbitratge català torna a creuar fronteres, aquest cop arribant fins a Viena (Àustria). És el cas del tècnic de la Comissió Tècnica d’Arbitratge i Regles de Joc (CTARJ), responsable de competicions de la Federació Catalana de Vòlei i àrbitre internacional Quim Ventura, que aquesta passada setmana, concretament del 2 al 6 d’agost, ha estat arbitrant en el Campionat d’Europa de Vòlei Platja.

El col·legiat català s’ha erigit com una figura rellevant dins el col·lectiu d’àrbitres presents a l’esdeveniment, ja que ha arbitrat un total de 15 partits al llarg dels cinc dies de competició: nou enfrontaments referents a la categoria masculina i sis en categoria femenina.

D’entre tots els partits que ha dirigit Ventura, cal destacar-ne dos: el primer d’ells, una de les semifinals femenines, concretament el partit entre Suïssa i Alemanya, el qual Ventura va arbitrar com a principal. Seria la mateixa Suïssa qui, a posteriori, s’enduria el títol de campió d’Europa després de derrotar a les espanyoles Daniela Álvarez i Tania Moreno.

A més de la semifinal femenina, Quim Ventura també va dirigir com a segon àrbitre la final masculina, juntament amb el grec Charalampos Papadopoulos, àrbitre principal. El partit va enfrontar a Països Baixos amb Suècia, essent aquest últim el combinat que es va endur el títol de campió.

“El torneig va ser increïble; l’ambient que es va viure des del primer dia fins l’últim va ser espectacular. És el meu sisè Campionat d’Europa absolut i segueixo anant-hi amb la mateixa il·lusió que el primer cop, ja que, només el fet de ser-hi allà, per a mi és molt especial”, ha assenyalat Ventura.

Fotografia de Gert Stefan Nepel.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt