Els equips catalans de Primera Divisió Nacional ja coneixen el seu calendari per a la temporada 23/24

La categoria del vòlei espanyol on més equips catalans hi ha ja coneix el seu calendari de cara a la propera temporada. Fins a 11 equips en categoria masculina i 7 en categoria femenina competiran a partir de la primera setmana d’octubre per poder fer-se un forat a la categoria de plata del vòlei nacional a final de temporada.

En categoria masculina, endinsats dins el Grup B, hi són l’Associació Vòlei Ametlla, el CEV L’Hospitalet, el Frankfurt Arenys Vòlei, el CV Sant Martí, el Víkings Vòlei Prat, el CV Barberà, el CV AA Llars Mundet, el Mestrans Igualada Vòlei Club, el CV Monjos i l’AE Vòlei Manresa. Respecte a la temporada passada, el CEV L’Hospitalet, l’Igualada i el CV Monjos s’estrenen a la categoria, mentre que, per la seva banda, el Barça Voleibol i el CV Olot deixen de formar-hi part. En la primera jornada de competició hi haurà fins a quatre duels catalans: el CEV L’Hospitalet rebrà al Frankfurt Arenys Vòlei; el Víkings Volei Prat visitarà la pista del CV Sant Martí; el CV AA Llars Mundet albergarà al Mestrans Igualada Vòlei Club; i l’AE Vòlei Manresa visitarà la pista del CV Monjos. La resta d’equips catalans de la competició rebran al seus rivals a casa, com és el cas de l’AVA Ametlla amb el Carniques Sunyer CV Manacor i el CV Barberà amb el CV Pórtol. Cal destacar que hi ha un altre equip català en un altre grup, concretament el Grup C, on hi està encabit per distància el CEVOL Torredembarra, que a la primera jornada de competició rebrà al CV Paterna Liceo Leonés.

D’altra banda, en categoria femenina, dins el Grup B, competiran el SD Espanyol, el Mycaready Premia de Dalt, el CH Bordils, el Barça CVB ‘B’, el CV Sant Quirze, el CN Sabadell i el Pips Nature Cecell Lleida en cada una de les 22 jornades que composen la lliga regular. La primera fase arrancarà el primer cap de setmana d’octubre i s’estendrà fins el primer cap de setmana d’abril, quan es coneixeran els conjunts que disputaran la fase final de la competició. El cap de setmana del 26 al 28 d’abril es determinarà el campió de la competició i, junt a ell, els conjunts que aconseguiran el apreciat ascens a Superlliga Femenina 2. L’inici del torneig ens deixarà tres duels catalans: el SD Espanyol rebrà al Mycaready Premià de Dalt; el Barça CVB ‘B’ anirà a la pista del CH Bordils i el CN Sabadell rebrà al Pips Nature Cecell Lleida. El CV Sant Quize, per la seva banda, haurà de desplaçar-se fins el municipi de Sedaví (València) per inaugurar el seu caseller de punts.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt